Forma till bollar och rulla i pärlsocker, kokos eller strössel. Goda chokladbollar helt utan mjölk. 100 g mjölkfritt smör ½ dl ljus sirap 1 dl strösocker 2 msk kakao 2 msk vaniljsocker 3 msk kallt kaffe 6 dl havregryn. Låt ståminst 30 min i kylen. 1 dl strösocker
Ta mer olja ifall det behövs, massan ska vara fast så att det går att rulla chokladbollar men ändå lite oljig på ytan så att det bollarna ska rullas i fastnar på ytan
Ställ ut knäckformarna på en bricka och strö i hackad mandel i ungefär hälften av formarna, alternativt att du har i mandelhacket i den färdiga knäcksmeten
Smula jästen i en degbunke och rör ut den i degspadet. Lägg på locket lite lätt ovanpå och strö med hjälp av en tésil eller liknande lite florsocker på locket
Bred på nutella och toppa med chokladbollar/ferro Rocher. Vispa på hög hastighet. Ta bort plasten. 500 gram smör, rumstempererat. 9 st ferro Rocher. Börja med att klä en springform ca 20 vill du ha den högre ta en 15 cm med plastfolie. Rulla 7 st små chokladbollar och rulla sedan i kokos. Tryck nu ut resten av smeten i formen och ställ in i kylskåpet ca 45 minuter. 500 gram smör, rumstempererat. 9 st ferro Rocher
Mjölkfria våfflor som blev väldigt frasiga och lyckade. Mjölkfria våfflor5 dl havremjölk 3 dl vatten 5 dl vetemjöl3 dl fullkornsmöl3 tsk bakpulver 1,5 tsk vaniljsocker 3 dl rapsoljaVispa ihop alla ingredienser. Låt stå 10-15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.