Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt ochlasagne
Kanelbullen tål att varieras, exprimenteras och fantiseras med. Vad sägs om apelsinmarmelad, rabarber och rårörsocker, bullar fyllda med kladdkakesmet eller som i denna bakomgång, vanilj och blåbär
Och kan varieras i en oändlighet. Smält margarinet i en kastrull och tag av den från spisen. Blanda ner de övriga ingredienserna i kastrullen och rör om tills den blir slät
Bröa med mjölk ochäggfritt ströbröd/mannagryn/potatsmjöl/kokos. Tårtan har fått en härlig fyllning med både päron och chokladmousse och botten har en fräsch smak av citrus
Efter mycket trixande, prövande och otaliga bottnar som kastats rakt ner i kompostpåsen, har jag nu lyckats skapa ett recept på utomordentligt perfekta veganska tårtbottnar
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Jag lagade en lasagne med spenat och fetaost. Lättlagat och väldigt gott. Smöra en ugnsform och lägg i lasagneplattor i botten och lägg sedan på fyllning, plattor osv
Jag brukar inleda varje januari med min fantastiska squashlasagneoch så även i år. Det är gott, kan varieras på massor av olika sätt, billigt går utmärkt att förbereda, perfekt att frysa in hel eller i portionsförpackningar och kan till och med vara riktigt nyttig mat
Idag har jag lagat till en riktigt god och lite lyxig variant av lasagne. Jag blandade i både rivna morötter, färska champinjoner, knaperstekt bacon och massor med vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.