Gluten, mjölk, äggfritt -. Gluten, mjölk och äggfri morotskaka. 2016-04-18, 20. 29. Denna morotskaka har jag gjort förut till min kollega och han tyckte om den så jag gjorde en halv sats att ha i frysen till fredagsfika till honom
Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Originally posted on Nilla's Kitchen. Nu är det redan rabarbersäsong. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Dessa tortillabröd går fort att förbereda och tillaga. När de har legat framme ett tag så blir de lite krispiga som ett tunnbrödsknäcke och då passar det riktigt bra att göra sig en god äggmacka
I veckan som gick fyllde min mamma år och ikväll är det dags för kalas för hela tjocka släkten. Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri och sockerfri
Kladdkakans dag. Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj. De är mycket roade av matlagning och bakning, så det serveras alltid något riktigt läckert
Till måndagens styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen hade jag med mig en nybakad banankaka, som var glutenfri, mjölkfri, äggfri och fri från en massa annat också
Dessa kan även göras äggfria. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
Idag är det vintersolståndet. YES. Nu vänder det. Jaja, det dröjer tills vi kan kasta långkalsonger och broddar, plocka tussilago och brista ut i det berömda vårskriket (ni vet det där som Ronja Rövardotter bara var tvungen att få ur sig när våren hade anlänt), men ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.