En härligt somrig och kladdig jordgubbskladdkakamed vit choklad och jordgubbar i smeten. Som du ser så finns det otroligt många varianter och jordgubbskladdkakan är en ny variant som jag aldrig testat innan men den blev riktigt god och blev direkt en succé
Ta ut och stjälp upp på ett annat papper och låt kallna. Börja med att göra den mörka chokladmoussen. Bred ett tunt lager av en del av den mörka moussen över bottnen
Eftersom jag hade lite ont om tid så lät jag kladdkakan svalna i frysen medan jag gjorde täcket och sen när fick även kladdkakanmedtäcket stå ett tag i frysen innan vi njöt av den
De mest gillade och lästa recepten här inne är utan tvekan kladdkaksrecepten så jag vet att ni är överens med mig i min förkärlek till detta chokladiga och krämiga bakverk
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här gluten och mjölkfriakladdkakanmed en röd kaffetopping
Bred ut över kakan och ställ svalt ett tag innan servering. Kladdkakamed krämig jordnötsfudge. Jag tog fram receptet i och med att det visade sig att min dotter reagerade på mejeriprodukter eller mjölkprotein för att vara mer specifik
Jag är i alla fall mycket nöjd med resultatet. Smält chokladen i ett vattenbad. För dig som inte tål mjölk eller kanske under en period av amning äter mjölkfritt eller för att du kanske tycker att den här varianten är nyttigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.