3,5 cm
osv så det var vääääldigt smått och pilligt vilket ni kanske kan få mer hum om storleken på om ni kollar på bilderna längre ner när jag har ett barnhuvud eller fingrar intill bakverken
Polkagris- och chokladbiscotti. Här kommer mittbidragtill Månadens Sötsak. Tog ett recept som jag hade sedan tidigare och bytte ut smaksättningentill krossade polkagrisar och mörk choklad ibitar
CupcakensKinder-ägg. Tillsätt sedan hälften av mjölblandningen under omrörning (man kan använda elvisp men på lägsta hastigheti så fall, annars funkar det med handvisp), häll på hälften av mjölken under fortsatt omrörning
Det är något så oerhört tilltaladei att fylla och krydda en grissida, rulla ihop den, binda den och under flera timmar låta den långsamt smälta på grillen, medan delikatadofternaspridersig
Så här i elfte timmen kommer mittbidrag och det är en kladdkaka med en twist. I stort sett är det mitttraditionella recept på kladdkaka men, jag har bytt ut vetemjölet mot rågmjöl och tillsatt en finriven morot (gav extra saftighet)
Guld-hjärta, sprayad med livsmedelsfärg. Sen kan du forma smeten till bollar (om du vill ha vanliga runda cake pops) eller platta ut mellan lite bakplåtspapper
Pistagecupcakes med vaniljfrosting och hallon. Cake pops med choklad och jordnötter. För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbordtill bröllopet
Pistagecupcakes med vaniljfrosting och hallon. Cake pops med choklad och jordnötter. För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbordtill bröllopet
”Cono Sur söker efter en ny läcker huvudrätt som ska passa till ett av våra viner Cono Sur ORGANIC, antingen det röda Cabernet/Carmeneré eller det vita Chardonnay och bjuder inSveriges mat och vinbloggare att delta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.