Då måste jag tyvärr svara att dom stod framme väldigt många timmar, ibland medans man åt i någon timme, sen när man synkades i några timmar och sen under jury bedömningen i ytterligare några timmar, så då vill man inte äta en tårtasom stått framme i en varm lokal i så många timmar så dom kastades bara rakt ner i soporna
Det är så enkelt att göra och gott att värma upp dagen efter också, som matlåda. Jag flytta hit ner för ungefär 26 år sen och jag har en kompis, som aldrig har varit här nere och hälsat på mig
Jag ska laga maten och i dag var första dagen på mitt nya jobb - jag ska bli mattant. Då jag var på Arla Guldko-galan, ofta kallad matbranschens Oscar, i fredags och blev inspirerad av närliggande Rydboskolan i Åkersberga som trots ganska svåra omständigheter i ett trångt och gammalt kök, har skapat något nytt och fick priset BÄSTA MATGLÄDJESKOLA
Oj vad många små fizzar det har blivit. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Än finns det chans till fina dagar, som gjorda för grillning. Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, som passar fin, fint till grillat
En elev till mig som var i USA i våras hade köpt med sig peanut butter chips därifrån (det är typ som chocolate chips med med jordnötssmör istället) och jag har funderat på vad jag skulle baka med dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.