njut av mitt recept. Den här rätten gjorde jag förra helgen när min dotter fyllde år, engrekiskinspirerad rätt som bestod av souvlaki på lamm, dvs grillspett med lammkött och paprika
Onsdag mitti veckan och regnet öser ner. ) Men för er som nu har semester och måste tillbringadageninomhus så kanske det kan vara lockande att muntra upp stämningenlite med en läcker ingefärscheesecake
Visst kan man väl äta det ävenmittivintern, det finns ju frysta jordgubbar att få tag på. Det finnsenanledningtill att klassikerblir just enklassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
I år får mitt rosa recept blien fräsch, syrlig, rostrosa rönnbärsäppeldricka med lite kärv beska. Oktober, denmånaden då vi sätter fokus på bröstcancer, och på olika sätt, var och en efter sin förmåga, drar vårt strå tillstacken för att samla inpengartillforskningen
Främst tror jag det handlar om hur mitt kök ser ut efteråt. Jag må inte ha något hipsterskägg att odla surdeg i, men vad gör väl det nu när Kronjäst har lanserat sinfärdiga surdeg
Innansommaren tror jag det var kontaktades jag av Expressensmatbilaga "Mitt kök" om jag ville vara med i deras nya serie med större reportage om läsarrecept
Detta var en kaka som passar migismaken. I lördags började vipilla ut alla grejer ur köket. Ändå har jag ju rensat och slängt mängder densenastemånaden
Strimlakålenfint. Kommentera. Skriv ut. Skala och rivmoroten. var placeHolder = document. Pinna. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.