Desto längre du knådar degen, desto bättre blir brödets resultat. Detta för ett snyggare bröd. Vill du ha det ännu snyggare så siktar du över mjöl över brödet
Bästa betyget från dottern. Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. Grädda i mitten av ugnen i 225°C i 25 minuter. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)
Mjöla händerna väl och vik in den lösa degen från kanterna in mot mitten så du får en rund degklump. Jag är inte mycket för att baka matbröd men jag hittade ett recept som jag inte kunde motstå
Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mitt första bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
Mittbästa glassrecept. The post Mittbästa glassrecept. I samarbete med Sjuan. Jag vet, det är stora ord. Men jordnöt och choklad är verkligen en storfavorit och det här receptet blev över alla mina förväntningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.