Det blev en hel del julgodisbakning i december. Jag hade 6 nya recept att prova. Först ut är dessa mintkakor som blev väldigt väldigt goda och som jag kommer att baka även nästa år
Hej alla bloggläsare. Måste bara börja med att säg hur himla gla' jag blir när jag ser att det har varit fullt med läsare här fastän jag inte har varit så aktiv sista tiden
En variant av mintkyssar, fast utan kokning av brännhet sockerlag. Mint och choklad - en klassiker. Mintkakorna går bra att frysas men garnera dem inte förrän de är ordentligt tinade
Som jag skrivit förut, så är det bästa med småkakor att man kan variera i det oändliga. Man kan ta ett recept och sen bara ändra i smakerna till exempel
1-2 äggvitor350 g florsocker1 tsk pepparmintsarom( alt 1 till 2 droppar pepparmintsolja200 g mörkt chokladVispa äggvitan skummig och tillsätt lite florsocker och pepparminten
Jag och dottern fyller år med bara sex dagars mellanrum. Vi firade med gemensamt kalas. Smörgåstårtor, kakmonsterbakelser och ljuvligt goda gräddtårtor bjöds till gästerna
Imorgon är det kladdkakans dag. Vi "firade" detta redan igår, när vi hade goda vänner över på middag bestämde jag mig för att göra ett recept av Mia Öhrn
Jag tror jag har nånting att förklara. Det där om mig och sötsaker. Vår relation. För jag gillar fortfarande (eller ibland) onyttiga saker fulla av socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.