15 dl rysk yoghurt. 11 vaniljstång 5 dl rysk yoghurt 1 dl florsocker 0,5 lime 2 dl färska hallonSkrapa ur vaniljstången och lägg i en skål tillsammans med yoghurt, florsocker, limezest och några droppar limejuice
Kan bero den stora mängd choklad i fyllningen. Cheesecake med vit choklad och jordgubbar. Smält den vita chokladen över vattenbad eller på svag värme i micron
Mint lager. Choklad lager. Mint lager. Rör i resten av ingredienserna till en jämn choklad kräm. Häll hälften av den smälta chokladen i en form och ställ in i frysen en stund
Kombinationen choklad och mint, oemotståndligt. Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre After Eight och de blev grymt goda
Med inspiration från Pannacotta och Cheesecake gjorde jag idag en helt fantastisk efterrätt - en "FrozenYoghurt and Berry Triffle with Caramel Crunch" (förlåt, men kunde inte förklara det kortfattat på svenska)
Det här är så himla gott. Jag vill ha en karamell som är hård/väldigt seg. Så se upp med lagningarna du som kokar den här kolan som jag gör, dvs upp till 143 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.