Eftersom jag har en bekant som inte tål gluten experimenterar jag för fullt med glutenfria cupcakes. Receptet på cupcakesen ovan hittar du antingen i den fantastiska kokboken Vegan Cupcakes Take Over the World, eller på denna sida
Chocolate chip cookie dough cupcakes med en helt ljuvlig frosting gjord på kondenserad mjölk. Med de små kakorna på toppen var chocolate chip cookie smaken verkligen maximerad
Mint och choklad är verkligen några av mina absoluta favorit kombinationer. dark chocolate, chocolate fudge sauce, meringues or other goodies for toppingHow to
Sätt ugnen på 180 grader. Smält choklad och smör i en kastrull. Häll det sen i en skål. Tillsätt socker, mjöl och vanilj i smörblandningen och blanda väl
The cupcakes I used a regular chocolate cupcake recipe for, and the frosting recipe I found on this blog, although I added some more cream and rose water to mine, since I believed it was a little too thick before
Chocolate Ballerina Cupcakes with Vanilla Cream Frosting and Peppermint Fudge. Att jag har en särskild plats i mitt bak-hjärta för choklad, vanilj och polkagrisar (eller pepparmint i stort) behöver jag kanske inte påpeka
Bred frostingen på dina cupcakes och garnera med strössel eller blommor. 1Chocolatecupcakes3 ekologiska ägg 2,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 50 g smör 1 dl gräddfil 2 msk kallt kaffe 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 4 msk kakao av god kvalitet 0,5 krm salt 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %. 1Chocolate frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 0,5 dl kakao av god kvalitet 100 g Phiadelphiaost 1 msk varmt kaffe Strössel eller blommor till garneringChocolatecupcakes. Grädda dina chocolatecupcakes i mitten av ugnen i cirka 15 minuter
Bred över dina cupcakes när de svalnat, dekorera tex med hallon, så syns det vad de smakar. Ställ pappersformar i en muffinsplåt och klicka ut smeten som räcker till cirka 14 st cupcakes
Så mint var verkligen ett bra tillskott. Ironiskt att jag fryser så mycket när jag skriver det här inlägg att jag nu måste avbryta för att koka mig lite te haha
Istället för Nustevia cocoa-mintsirap kan man använda pepparmintextrakt och något sötningsmedel eller varför inte testa att smakasätta den med något annat
Fyll formarna till 3/4 delar och grädda i 175 gr ca 25 min (eller 12-15 min om det är mini cupcakes), tills tandpetaren som du sticker i mitten utav cupcaken kommer ut torr
Chocolate frosting. Underbart goda cupcakes med chokladfrosting. Chocolate frosting. Receptet är Leila Lindholms (var bara tvungen att testa det då jag hört så mycket bra om dessa cupcakes)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.