Varmrätten har jag i alla fall bestämt men än vet jag inte vad jag ska bjuda på för dessert/tårta. Och förhoppningsvis tackar förkylningsbasiluskenför sig så vi kan fira Filip som det är tänkt på lördag
Här kommer ett vörtrecept från boken Surdegsbröd som kom förra året. Något surdegsbröd skulle jag dock inte säga att det är, det innehåller visserligen lite surdeg men också väldigt mycket jäst
en ljuvligt blåbär sockerkaka föralla som älskar blåbär. Först tycker jag mycket om muffins form som hon använde sent läser jag vidare på hennes recept och det här recepten är inte svårt allt
Dan före dopparedan och det känns både på bloggen och på instagram att det lagas väldigt mycket mat. Bloggens just nu mest populära recept är den här salladen med grönkål, brysselkål, apelsin och granatäpple
Servera med med sylt, den gräddersättning du tål eller varför inte med hemmagjord chokladsås. Jag använder Sempers Fin mix, och denmjölmixen är lite kraftigare så jag börjar alltid med den lägre mängden mjölmix och ökar om jag behöver
Slå på parfaiten över denkalla chokladkakan. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram enliten stund innan man ska äta den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.