Färsbiffar medäpple och rosmarin. Vi är ju som bekant varken välsignade med vare sej trädgård eller fruktträd, däremot är vi välsignade med vänner, kollegor och släktingar med både trädgårdar och träd, och tack vare dom hade vi en smärre översvämning av just äpplen i vår kyl ett tag
Lägg kakorna på en plåt, smord eller med bakplåtspapper. rosmarin. Tryck djupa gropar i brödet med fingrarna och fyll bröden med sardeller, oliverna, osten och täck med en bakduk
Då är det skönt med mat som sköter sig själv. En helt fantastisk sås och som tur var fanns det baguette hemma så inget gick förlorat =) För inte tala om äpplena mums
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
När du hackat upp alla dina äpplen, lägg ner dem i den kokande sockerlagen och låt dem puttra lite svagt tills de blivit mjuka, tiden varierar med äppelsort så känn efter med en potatissticka
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Sprid ut ett lager marmelad på osten och slå in osten med marmeladen i degen. Jag har provat både fikon- och apelsinmarmelad och det jag tyckte mest om var med fikonmarmeladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.