Fyll kycklingen med ost och tomater. En härlig rätt fylld med goda italienska smaker. Klicka i några teskedar pesto runtom kycklingen och häll över grädden
Fyll med skivad mozzarella, pestooch strimlade soltorkade tomater. Smörj en ugnssäker form med olivolja, lägg ner de fyllda kycklingbrösten, lägg ner lite pestooch torkade tomater runt om och häll över grädden
Jag smaksatte också fyllningen med vitlök och lite basilika, det gick hem hos alla här hemma. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Kycklinglårfilé fylld medmozzarellaoch basilika, omlindade med bacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Jag serverade det hela med råstekt potatis. Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s och Jamiel Oliver´s matlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tips och härliga maträtter som görs
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Sära den förstekta kycklingen med två gafflar och riv sönder köttet. Njut gärna med en bbq dipp. Lägg kycklingen i en stor skål och häll ner ägg, mjöl, ost, jalapeños, lök, kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.