Först så hade jag en tanke på att göra någon slags ädelost-frosting till dessa cupcakes, för det är ju så gott med pepparkaka + ädelost men jag vågade inte riktigt chansa så jag körde på det säkra (och mycket goda) kortet - saffransfrosting
Tranbärsmuffins medSaffransfrosting. Tidigare lade jag upp ett recept på tranbärsmuffins, tyvärr blev jag missnöjd med både bilden och frostingen i det inlägget
Jag älskar att baka något med julens smaker, förra veckan gjorde jag tranbärsmuffins medsaffransfrosting som blev helt fantastiska och idag blev det glöggmuffins
Jag använde mig av samma recept på frosting som när jag gjorde tranbärsmuffins medsaffransfrosting men då utan saffran och istället hällde jag i två msk pepparmyntsarom
Chokladcakepops utan pinnar // Glöggmuffins // Tranbärsmuffins medsaffransfrosting. Pepparkaks och vitchoklad-cakepops // Citronmuffins med marrängfrosting // Apelsin och kardemummamuffins med chokladfrosting
Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga. Saffransfrosting. med. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 3/4 med smet. 15 minuter Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.