Låt kolasmeten puttra på svag värme medan du rör om då och då. Börja med att smälta kokosoljan i en tjockbottnad kastrull och häll därefter i Kokossocker, Honung/Agavesirap och Kokosolja
Tomtens munsbitar med chokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska segasmörkolamed lite olika smaksättningar
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Den innehåller mycket antioxidanter från blåbären och fibrer från havregrynen så du kan med gott samvete unna dig en extra bit
Lägg bakplåtspapper på en plåt och bred ut kolan. När den svalnat klipper eller skär du kolan i bitar. 3 msk vaniljsocker eller kakao (beroende på om man vill ha mörk eller ljus kola)
Inte vilken kola som helst utan en riktigt god och mjuksegkolamed smak av lakrits och salmiak. Det där medkolakokning kan ju annars sluta lite hur som helst
Klä en mindre form med bakplåtspapper och häll försiktigt upp chokladkolasmeten i den. Chokladkola. Låt allt sjuda på medelsvag värme upp till 120 grader, rör om då & då
Blanda i små bitar av pepparkaksdeg och häll över i smord form med löstagbar kant. I morgon är det kladdkakans dag och det passade vi på att fira redan igår då kladdkaka är en stor favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.