Miniköttbullar med tomatspagetti
Milda.se
Milda.se

Miniköttbullar med tomatspagetti

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 1 1/2 dl Milda Mat 15%
  • 50 g riven parmesanost
  • 1/2 dl ströbröd
  • 2 msk kalvfond Knorr
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 tsk timjan
  • 3 msk Milda Culinesse
  • till stekning
  • 400 g krossade tomater
  • gärna smaksatt
  • 2 1/2 dl Milda Mat 15%
  • 2 tsk timjan
  • 1 msk kalvfond Knorr
  • 300 g spagetti
  • 2 Fond "du Chef" Grönsak tärning

Beskrivning

    Miniköttbullar: Blanda samman Milda Mat med riven parmesanost, ströbröd, kryddorna och kalvfond. Låt svälla i några minuter.

    Blanda i köttfärsen och rör snabbt till en färs. Forma färsen till miniköttbullar lägg på vattensköljd skärbräda. Stek i Milda Culinesse.

    Blanda ingredienserna i en kastrull och låt koka i några minuter. Koka pastan samtidigt i lättsaltat vatten.

    Servera köttbullarna med nykokt pasta och sås. Tips! Servera med en tomatsallad med finhackad lök och vinägrette.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.