Va kul de ska bli med mello-finalenikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med ifinaleni år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Minns du den kalla, vita såsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
Som alltid undrar man vart tidentagit vägen, den går alldeles för fort. Kändes inte som det var länge sedan vimitti natten for iilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvligabrownie. Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
Kommer niihågmuffinsarna som jag gjorde för ett tag sedan. De blev så himla goda så jag testade att göra en tårta med ungefär samma recept och det var inte så dumt det heller
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
INGREDIENSER. Vispa upp smöret riktigtkrämigt och tillsätt chokladen och fortsätt vispa. Väg upp florsocker och tillsätt det tillsammans med philadelphiaosten och vispa det ganska länge tills att frostingenblirfluffig och len
I går bakade jag en helt magiskvit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Den pratar vi mer om en annan gång, för den är värd en helt egen bloggpost
Tidenverkligen bara rusar iväg och vi är redan imitten på januari. Som ni märkt har det inteblivit några recept här på ett tag och den enkla anledningen är helt enkelt att tidenintefunnits och dessutom litebrist på inspiration som jag nu hoppas villinfinnasigtill fullo igen
Jag har av någon anledning fyllt frysen med block av vitfisk. Och det här blev faktiskt jättegott. Stek på pannan och salta (fisk ska saltas rikligt) och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.