Minibondomeletter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kokta potatis
  • 1 tomater
  • 1 små schalottenlökar
  • 12 msk klippt gräslök
  • 1100 g riven Västerbottensost
  • 175 g tärnat bacon
  • 1 ägg
  • 11 dl grädde
  • 10.5 tsk salt
  • 11 krm svartpeppar
  • 1 Kryddgrönt och gräslök
  • 1 kokta potatis tomater små schalottenlökar 2 msk klippt gräslök 100 g riven Västerbottensost 75 g tärnat bacon Stanning ägg 1 dl grädde 0.5 tsk salt 1 krm svartpeppar Garnera med Kryddgrönt och gräslökUgn: 175 grader. Skär potatis och tomater i grova bitar. Skala och finhacka löken. Klipp gräslöken.
  • 1 Fördela samtliga ingredienser i smorda eldfasta formar.
  • 1 Vispa samman stanningen och häll över, peta lite med en gaffel så att fyllningen rinner ner lite mellan fyllningen.
  • 1 Grädda omeletterna i ugnens mitt i ca 20–25 minuter. Känn med sticka
  • 1 Tag ut och garnera med kryddgrönt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.