Jag gjorde den till miniburgare, men du kan äta den hur som. Redan förra midsommar så gjorde jag pulled BBQ Chicken till en tävling, som jag faktiskt vann med det receptet
När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen
Själva grytan maten ligger i gjord av aluminium istället för stengods, inte dumt alls faktiskt. Ja att vår premiärmiddag var pulledchicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gick till är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
Ni vet en sån rätt som i princip kräven minimalt med förberedelser och sedan sköter sig själv. Ni har säkert följt ”hypen” med pulled pork osv, idag byter vi fläsk mot kyckling och serverar pulledchicken
Ofta blir det rester av köttet och ett bra sätt att använda dem på är att göra en Pulled Pork Pie. Pulled pork har varit en populär maträtt de senaste åren och det är nog inte många i Sverige som inte har smakat nån variant på det
Idag gjorde jag pulledchicken med nybakat kokosbröd, jätte gott. Tillsätt paprikapulver, cayennepeppar, färsk ingefära, spiskumin & Santa Marias Chicken-steak krydda
hel kyckling, gärna ekologisk. 1kryddblandning, t. ex creole eller grillkrydda. 1barbecuesås, färdig. 1t. ex riven ost, tacosalsa, guacamole, grönsaker, jalapenos, baguetteTillagning i lergryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.