Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlovamed limecurd
Lägg marängsmeten i en spritspåse och spritsa ut marängbottnarna på en plåt med bakplåtspapper. Fyll marängerna med önskad fyllning, tex lemoncurd, lättvispad grädde och jordgubbar
Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Låt marängerna svalna och garnera dem precis före servering medrabarberkompott, jordgubbar och löst vispad grädde
Blanda rabarber- och äpplebitar i en skål och krydda med socker, kanel. Blanda mjöl och matfett i en bunke och avsluta med ett par matskedar iskallt vatten
Pavlovamedrabarbergrädde och jordgubbar. Det blev en jordgubbspavlova och eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Tag av marängen från värmen och vispa den med elvisp tills den har svalnat. Skeda ut marängen till små fluffiga marängberg på en plåt med bakplåtspapper (alt
Det här är min egna variant på pavlova och långt ifrån ett originalrecept. När marängen börjar bli blank tillsätter du kolasåsen och blanda om ordentligt/försiktigt med en slev
Smörj en plåt för minimuffinsmed flytande margarin eller smält smör. När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med
Klä en form med bakplåtspapper o ha i rabarben i den. När allt är smält så häll över detta på de torra ingredienserna o blanda o sen kleta över de på rabarbern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.