Pâte à choux2 dl vatten 1 msk strösocker 75 g smör 120 g vetemjöl 3 ägg salt. 1Fyllning och topping0,5 l rabarber 200 g strösocker 1 krm kardemummakärnor ev majsstärkelse vispgrädde mörk choklad
Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlova med limecurd
Sätt på ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna tills de blir fasta och vita. Tillsätt socker och citronsaften och vispa tills blandningen blivit glansig ca 2-3 minuter
Pavlova är bara så gott, detta är min första jag gör. Jag gjorde en botten i går med ett recept jag hittade men det blev bara pannkaka av det så jag fick göra en ny idag med ett annat recept som blev superbra
If you don’t have the patience to make mini one’s, you can just do normal sized one’s. Last but not least on my cookie baking day I made these super tiny (and super cute) Nutella thumbprint cookies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.