Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Om du, precis som jag, gillar vitlök, basilika och soltorkad tomat så måste du testa detta
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
Rör ner äggen och tillsammans med finhackad basilika, pressad vitlök och de finhackade tomaterna. Vad sägs om ett härligt, lättlagat och nyttigt knäckebröd med italienska smaker
Fördela smeten i 10 muffinsformar och garnera med pumpakärnor och solrosfrön. Sätt ugnen på 225°. Skär fetaosten i kuber och strimla de soltorkade tomaterna
Lägg körsbärstomater (med lite olika färger), i en ugnssäker form. Hacka och strö över tre klyftor vitlök, en kruka basilika och en färsk chilipeppar (ta bort kärnorna ur chilin innan du hackar den)
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.