Smörj en plåt för minimuffinsmed flytande margarin eller smält smör. När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med
) det här receptet har jag gjort massvis med gånger och blir alltid lika nöjd. Vill du inte äta alla semlor på en gång så frys in dem medan de är lite ljumna då blir de nästan som nybakade när du tar fram dem
S. m. å. s. ö. t. a. g. o. d. b. i. r. e. n. ,. c. h. k. f. y. l. p. D. u. v. ä. j. K. M. 1. 0. 2. x. ½. 5. %. (. ). +. 7. G. C. T. F. 3. V. H. 4. /. 8. d l. s t
Jag gjorde minisar eftersom att jag tycker att dem är så söta och för att de ger utrymme i magsäcken till att prova mer än en smak men just idag höll jag mig till kombinationen mint och pecannötter
Blanda mjöl och matfett i en bunke och avsluta med ett par matskedar iskallt vatten. Dela degen i två delar, lägg in ena i kylen medan du trycker ut den andra i formarna
Häll upp smeten i mini cupcake formar som du placerat i en cupcakeplåt. Dem är väldigt lätta att göra och dem blir härligt mjuka, med en rik choklad smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.