Lägg i hönsbuljongtärningarnaoch philadelphiaosten. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter ochbär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Köttet blir underbart gott och mört och får sen koka en stund strimlat i den goda såsen innan den serverades hos oss en fredagskväll som en slags tackorätt
Stek köttet i skivor och stek champinjonerna som du hackat. smör att steka i. Salta och peppra. Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innan och kanske till och med strimla köttet och de grönsaker som passar attskäraoch sen förvara i en bunke i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.