Blanda innehållet i stekpannan medkycklingenoch lägg ner i den avtorkade lergrytan. Häll på vinetoch krydda med hackad färsk rosmarin, oregano, lagerblad, socker, salt, svartpeppar och ett par stänk från peperoncino/chiliburken
Idag blir det fyllda tortillarullar med grillad kyckling, vittvin då jag hade en slatt kvar i kylskåpet som borde drickas upp men istället hällde jag ner den i kycklingröranoch fyllde tortillas och gjorde en ostsås av parmesanost som är en av mina favorit ostar bland alla ostar
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Först marinerar man kycklingen i marinad med öl eller vittvinochmed valfria färska kryddor. Fyll innerbehållaren med marinad och sätt fast kycklingen på spettet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.