Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vittmjölochsocker. Vispaihop ägg ochkokossocker. Kakan smakar nästan likadant som traditionella kärleksmums, trots att de inteinnehållervanligtmjöl eller socker
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjölochsocker. Jag hittade detta recept på bloggen Bakverk & Fikastunderoch tyckte kakan såg riktigt god ut, och att den inteinnehöllsocker gjorde den ännu bättre (funkar då även för dem som följer lchf)
Den är mäktig så det behövs inga stora bitar, men trots det kan jag nästan lova att du inte kommer ha en endaste smula kvar av den här godsaken när dina gäster har fått smakat den
Tillred glasyren genom att vispa samman färskosten med sukrinochvaniljpulver. Att undvikavittmjölochvittsockeri största mån – är något jag gärna ger min kropp brefrielseifrån
Smulpaj med blåbär och hallon – utan vetemjölochvanligtsocker. Blåbär och hallon ikombination är något av det godaste jag vet ifikavägochspeciellt om man har myycket vaniljvisp/såstill
) och det bästa är att den inteinnehåller något mjöl eller tillsattsocker, bra va. Du får den helt sockerfri genom att välja sockerfri choklad eller helt laktosfri med laktosfri choklad ochlaktosfritt smör, så med andra ord är det en kaka som passar många
Receptet är hämtat ur min senaste bok ”Bakglädje och LCHF – Njutning utan sockerochmjöl. Blanda ris, vispgrädde, mjölk, kanelstång ochvaniljpulver/vaniljstångi en kastrull
Rör sedan ner hackade valnötter, de två nötmjölen, stevia strö, vaniljpulver, kanel och bakpulver. Låt skjuda medan du vispar (med en vanligvisp) lite då och då tills vattnet försvunnit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.