Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Hej på er. Här går tiden så galet fort så jag hinner inte riktigt med allt som jag önskar. Men i söndags fick jag till ett löparpass som gjorde mig så galet nöjd
Klappa in fisken med sesamfrän, koriander och flingsalt, hetta upp en stekpanna med rapsolja och stek först sparrisen någon minut och lägg över nudelsalladen, stek sedan fisken på hög värme runt om i ca 2 minuter, den ska vara rå inuti, skär sedan fisken i skivor
Glasnudelsallad. Servera glasnudelsalladen med den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Lägg ner tofubitarna i marinaden och låt de marinera ca 10 min
Glasnudelsallad. Skär sedan upp den i tunna skivor och servera till glasnudelsalladen. Lägg ner fläskfilén i marinaden och låt den marinera ca 10 min. Lägg sedan över filén i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 30-40 min. Ta ut fläskytterfilén och låt den vila ca 5 min
Idag ska vi gå till BVC med Oliver på förmiddagen för att mäta och väga honom så det blir en snabb men väldigt god vietnamesisk glasnudelsallad med stekta räkor till lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.