Stek den på medelvärme i smöret i en gryta i ca 5 minuter. Sänk värmen och låt soppan småkoka i ca 15 minuter. Koka i ca 10 - 15 minuter eller tills morötterna och potatisarna är mjuka. Låt soppan sjuda i ca 3 - 4 minuter
Jag sår alltid min egen krasse men då den var uppäten och den nya inte hunnit komma upp ännu så la jag på en liten prick med kruspersilja bara för att få lite grönt på toppen mest för utseendets skull
kalvfond4 dl Vatten8 st mindre pärllökar0,5 dl tomatpuré½ msk Paprikapulver½ msk Curry2 msk Vinbärsgelé2 msk Dijonsenap4 dl creme fraiche (eller kokosgrädde)2 pkt Bacon2 röda paprikorTamarisojaSalt, pepparInstruktionerStrimla kycklingen i mindre bitar. Låt alt puttra i ca 10 minuter. 8 st mindre
I denna wok har jag hoppat över nudlar, vitkålen fungerar minst lika bra. Förutom vitkål så är woken preppad med massor av smakrika ingredienser såsom chili, ingefära och vitlök
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.