Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. för er som följt mig ett tag vet att jag gärna prövar nya recept på kladdkakor eftersom jag inte tror på den perfekta kladdkakan
Min kära Markus bakade äppelpaj med vaniljsås gjord på våra egna äpplen från trädgården. Denna kladdkaka blev mumsigt kladdig och dessutom är den helt glutenfri för oss som inte tål mjöl
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Mina favoriter är nog Oscar och Robin, hoppas på att någon av dem vinner. Något gott till mello-finalen måste man ju självklart ha och då kanske denna vita chokladkladdkaka med citrongrädde kan vara något
Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då. Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Låt kakan svalna i kylskåp i minst 1 timme men helst över natten. Bake in the middle of the oven for about 10 minutes
Känner inte att jag har orken att baka bullar, får så ont i fötterna av att stå för länge också, plus att min mamma faktiskt bakat bullar och fyllt ett fack i våran frys
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.