Jag tycker om idéen att använda mig av allt när jag lagar mat så när jag sist gjorde min picklade vita sparris, kokade jag också direkt soppa på skalen som blev över
Kavla ut lite mindre, tunna, fina tortillas och stek i en torr panna tills de fått färg. Fritera i 160 grader i ca 3-4 minuter. 1 tsk spiskummin. Tomatsås3 tomater 1 stor gul lök 2 klyftor vitlök 0,5 röd färsk chili 1 tsk spiskummin 0,5 tsk chilipulver salt och peppar
Stek det i baconfettet i ca 5 minuter så att det får lite yta. Låt koka under lock i ca 30 minuter, lägg då i sparrisen (avrunnen) och koka i ca 15 minuter till. Dela den färska sparrisen i ca 3 cm långa bitar och låt koka med soppan i ca 5 minuter så att den blir lätt förvälld
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.