Häll i krossad tomat, vatten, balsamvinäger, dijonsenap, paprikapulver, salt och svartpeppar, låt puttra i ca 15 min. Häll grädde i såsen och koka upp, låt sjuda långsamt i ca 5 min
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Sjud under lock på svag värme i ca 45 minuter. Vänd köttet och sjud ytterligare 45 minuter tills köttet har temperatur 75 grader. Ta grytan från värmen och låt köttet vila i spadet i 20 minuter. Klicka över det resterande smöret och ställ in gratängen i ugnen i 10 minuter. Ställ in i ugnen igen i ca 5 min eller tills dess att gratängen bubblar och ytan är gyllenbrun. Låt gratängen vila 10-20 min innan servering
Vispa smör och socker krämigt. Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga. Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna
Fräs ytterligare 1 min och tillsätt sedan grädde och buljong. 225 g Gröna Ärtor Frysta. 1. Tillbehör. Koka 4 portioner pasta i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.