se har problem med att många recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Fyllning. Skala och grovriv morötterna. Skala och tärna äpplet. Skiva salladslöken. Blanda ca 250 g av kräftstjärtarna (spara resten till garnering) med keso, majonnäs, philadelphiaost, morötter, äpple, salladslök och dill i en skål
Hacka den gula löken fint, blanda i tonfisk, grädde och orginal majonnäsen till en smet. Häll på blandningen mellan bröden och låt stå ett dygn i kylskåpet ( den blir krämig & god )
Låt baka i minst 2 timmar beroende på potatisen. Börja med att blanda ihop dressingen. Låt stå i kylen. Gör det gärna dagen före servering om du kan och vill
1. Skär bort den nedre lite träiga delen på sparrisarna och dela resten i bitar. 2. Hetta upp en kastrull med smör och stek löken mjuk utan att den tar färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.