1 tsk Kummin. Gräddfilsost. Koka upp mjölken på medelvärme i en kastrull. Sänk värmen, tillsätt gräddfil och salt och sjud varsamt under ständig omrörning, tills vätskan delar sig i ostmassa och vassle
Ingredienser 2 st morötter 5 klyfta(or) vitlök 5 st habanero 1 msk olivolja 0,5 dl vatten 0,5 dl limesaft 1 msk limeskal 0,5 dl vitvinsvinäger 1 st tomat(er) 2 msk socker 0 st salt 0 st svartpeppar Köp receptet
När det är fem minuter kvar av koktiden lägg i de gröna bönorna. Det här är våra barns favoritmat. Pasta med pesto, potatis och gröna bönor, så som man äter det i Ligurien
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.