De kan nog inte konkurrera med mammas chokladbiskvier men det är ju alltid kul att testa lite nytt. I år har jag varit modig och gjort mina biskvier med solrosfrön, citron och hallon
Kakan är smaksatt med saft och skal av apelsin, samt mörk choklad. Man skulle kunna undra varför jag envisas med att vilja vidareutveckla, förändra eller om man så vill pimpa många av de för mig så kära och betydelsefulla bakverken
-) Mina kladdkakemuffins med mörk choklad crisp. Jag tex älskar att ha extra mycket kakao i men minska på mjöl och socker och hellre tillsätta lite kaffe, salt och lite mer smör
Raw Jordnötssmör // Raw Choklad jordnöttssmör. ) Det tar ca 3 minuter och det är klart. Raw kakaomassa eller mörk choklad (minst 70% kakao). Mixa i ca 3 minuter till ett smör. Allt tar ca 3 minuter. För att göra choklad jordnöttssmör riv i raw kakaomassa eller mörk choklad och mixa i ca 2 minuter till. Blend for about 3 minutes until butter. Everything race about 3 minutes. To make chocolate peanut butter pour grated chocolate into the peanut butter and blend for about 2 minutes more
Min favoritfyllning är vit choklad och mandelmassa. Rör om och låt stå i några minuter. Jag ska försöka sätta igång med det baket snart och frysa in en massa lussekatter
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Mina favoriter är nog Oscar och Robin, hoppas på att någon av dem vinner. Något gott till mello-finalen måste man ju självklart ha och då kanske denna vita chokladkladdkakamed citrongrädde kan vara något
Choklad är min svaghet, min njutning och min favorit. Då jag förstår att man inte kan proppa i sig massa choklad varje dag har jag upptäckt det fantastiska med proteinpulver
he ner chokladen på pajdegen i mitten. he den sedan i ugnen 5 min ta ut den låt den svalne. medans smälter du chokladen i en kastrull på spisen och när den har smält blanda ner 1 msk mjölk. stell den i ugnen 5-10 min. 100 g choklad
Detta gäller både maräng och chokladkräm. Den har varit min favorit ända sedan barndomen. Chokladkräm. Vill man göra den mindre så är det bara att halvera receptet
Helt glutenfri och mjölkfri med massa vitaminer. Vitaminrik. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.