Idag valde jag att krydda minpotatismedolivolja, rosmarinochflingsalt. Idag blev det fiskmed kraschad potatisiugn, skolans goda sås ( något omgjord) ochsyrligvitlöks sallad
Krasched potatisiugnmedrosmarin, flingsaltocholivolja. Tryck sedan på potatisenmed en stekspade så att den den spricker upp ochbliinte nervös över att det ser ut som en total olycka
Ikväll ska vistilla en ytterst hungrig nerv i våra kroppar, närmare bestämt Thailandsnerven Den har gjort sej påmind ganska länge nu, det har ryckt ochdragiti den i flera dagar och då är det dags för lite Pad Thaii köket
Om du vill äta tomater till som såsigttillbehör så olivoljar du och saltar dem lite grand innan du ställer in dem på ett fat iugnenmedpotatisen de sistatiominuterna ungefär
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisarochinte kände jag för att åka till affären och handla så det fickbli kraschad potatistillkolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Iniugnentills den lillabirdien var klar. Kraschade potatisarett gäng kokta potatisarmedskalolivoljaflingsaltparmesanostKokapotatisarnamed skal och låt svalna lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.