1 dl
pumpafrön Gör så här:Sätt ugnen på 200 grader.Blanda honung, rapsolja och vatten i en bunke. Rör tills honungen har löst sig.I en annan bunke blandar du alla övriga ingredienser utom den torkade frukten.Häll över vätskan och blanda.Häll över blandningen på en plåt och ställ in plåten i mitten av ugnen.Rosta müslin tills du tycker den är tillräckligt rostad, mellan 30 och 50 minuter Rör om då och då så att müslin blir jämnt rostad.Färdigt! Superenkelt. Förvara din müsli i en lufttät förpackning.
Jag ville självklart baka den perfekta sockerkakan och efter några mindre lyckade försök experimenterade jag fram det här receptet som jag är riktigt nöjd med
Koka upp och låt sjuda i ca 15 minuter. Onsdag, lillördag och sjukstuga. Här går allt på halvfart idag. Lilla tjejen har feber och tittar mest på tv och vilar
Min variant av Medelhavskosten. Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.