Min bästa granola
Siv&Edith -
Siv&Edith -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 portioner
  • 1 dl honung
  • 4 msk rapsolja
  • 2½ dl vatten
  • 1 l havregryn
  • 1 dl havrekli
  • 1 dl krossade linfrön
  • 2 dl solrosfrön
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • 1 dl hackad mandel
  • 1 dl hackade valnötter
  • 1 dl pumpafrön Gör så här:Sätt ugnen på 200 grader.Blanda honung, rapsolja och vatten i en bunke. Rör tills honungen har löst sig.I en annan bunke blandar du alla övriga ingredienser utom den torkade frukten.Häll över vätskan och blanda.Häll över blandningen på en plåt och ställ in plåten i mitten av ugnen.Rosta müslin tills du tycker den är tillräckligt rostad, mellan 30 och 50 minuter Rör om då och då så att müslin blir jämnt rostad.Färdigt! Superenkelt. Förvara din müsli i en lufttät förpackning.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.