11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
I receptboken Tillgrillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltuggochmarinadertill matiga rätter, såser och spännande sallader
Detta är min upptäckt. Det annnat receptet av ugn bakade revbensspjäll var också bra, men om du vill ha en mer intensiv smak och arom, får du koka den marinaden
Blanda sojan och oljan i plastpåsen. Lägg ner de andra ingredienserna i olja/soja och låt den dra i en halvtimme innan köttet som ska marineras läggs i
Skär det rumsvarma smöret i bitar i en bunke. Min favoritfyllning är vit choklad och mandelmassa. Smula ner jästen, tillsätt mjölk, smör och saffransspriten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.