1 dl strösocker. 1 dl farinsocker. 1 dl ljus sirap. 1 dl sötad kondenserad mjölk. 1. Micra på högsta effekt i 6 minuter, rör om efter varje 1 ½ minut. Ha bakplåtspapper i en liten form (ca 15 x 10 cm, jag fick ”halvera” min form genom att lägga ett glas mot bakplåtspappret som stöd) och lägg i smeten. 1 dl strösocker. 1 dl farinsocker. 1 dl ljus sirap. 1 dl sötad kondenserad mjölk
1 ägg. 1-2 dl vatten (beroende på val av proteinpulver). 1 dl havregryn. 1 dl proteinpulver i chokladsmak (jag använde kasin som blir tjockare, länk till produkterna finns under). 1 tsk kakao. 1 krm bakpulver. 1 egg. 1/2-1 cup water ( depending on choice of protein powder ). 1/2 cup rolled oats. 1/2 cup protein powder in chocolate (I used kasin which becomes thicker , link to the products available in ). 1 tsp cocoa. 1 pinch of baking soda. In the microwave for about 2 minutes ,you may have to experiment a bit depending on your own micro and how you want your cake. Coconut oil is of course also from FitnessGuru and is organic, you can find it here ->1 ägg. 1-2 dl vatten (beroende på val av proteinpulver). 1 egg. 1/2-1 cup water ( depending on choice of protein powder )
En kaka på 3 minuter. 3 minute lemon blueberry cake1 kaka, 8 bitar. 1,75 dl havregryn. 1 msk stevia sötströ. 1 tsk bakpulver. 1 tsk fiberhusk. Rivet skal från 1/2 citron. 1/2 dl (50g) lättkvarg. 1 ägg. 2 dl (ca 100g) blåbär (jag använde stora odlade frysta blåbär). 1. Häll smeten i en mikrovågssäker form, ca 15x10 cm. Laga på högsta effekt i 2,5-5 minuter, beroende på din mikrovågsugn. Gör du kakan i ugnen, baka på 175 C i ca 15-20minuter. 1/2 dl lättkvarg, 2 msk Philadelphia light, 1-2 tsk stevia sötströ, 1/2 tsk vaniljarom, 3-4 msk osötad mandelmjölk. 77 kcal8,4 g protein7,4 g kolhydrater1,7 g fett 3 minute lemon. 1 kaka,. 1,75 dl havregryn. 1 msk stevia sötströ. 1 tsk bakpulver. 1 tsk fiberhusk. 1/2 citron. 1/2 dl (50g) lättkvarg. 1 ägg 2 äggvitor (. 2 dl (ca 100g) blåbär (jag använde stora odlade frysta blåbär). 175 C i ca. 15-20minuter Vaniljsås. 1/2 dl lättkvarg,. 1-2 tsk stevia sötströ,. 1/2 tsk vaniljarom,
Steak minute. Finhacka schalottenlök och lägg i en kastrull tillsammans med dragon, 1-2 msk hackad persilja, vitpepparkorn, vitlök, vinäger och vatten. Hetta upp en grill eller stekpanna, gärna gjutjärn, salta och peppra entrecoten och stek köttet i oljan i 1-3minuter på varje sida. 1 kvist färsk dragon, eller 2 msk dragon i vinäger. 1-2 msk persilja, hackad. 1-2 klyftor vitlök, skivade. 1 dl vatten. 1-2 msk dragon, hackad. 1-2 msk citronsaft. 1-2 knivsuddar cayennepeppar. 1 kg entrecote, putsad och hängmörad. Bearnaise4 schalottenlökar 1 kvist färsk dragon, eller 2 msk dragon i vinäger 1-2 msk persilja, hackad 8 vitpepparkorn 1-2 klyftor vitlök, skivade 0,5 dl vinäger 1 dl vatten 500 g smör 6 ägg 1-2 msk persilja, hackad 1-2 msk dragon, hackad 1-2 msk citronsaft 1-2 knivsuddar cayennepeppar salt och vitpeppar, efter smak. Steak minute1 kg entrecote, putsad och hängmörad salt och peppar 2 msk olja, till stekning
Själva arbetstiden är ca fem minuter. 1,5 dl surdeg och 3 g jäst rörs ut i 6 dl ljummet vatten. Tillsätt och rör ner ca 12-13 dl vetemjöl (helst ekologiskt) och några teskedar salt. Grädda i 15minuter. Sänk värmen till 150 grader och grädda ytterligare i 15minuter. Kram Cecce 1,5 dl surdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.