En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
I Sverige är det ju ganska vanligt att köpa frallor till lördags och/ eller söndags morgonen. I Helsingfors verkar det inte vara lika vanligt och vårt alternativ blir oftast sådana frallor man värmer i ugn
Hej. I fredags när vi handlade på Maxi fick vi provsmaka så himla goda äpplen. Tjejen som delade ut tipsade om att de var så goda i mat och då bestämde jag mig för att göra Sandras goda kycklingsoppa i helgen
Hej där. Ikväll bjöd jag Stina med barn på lite kvällsmat. Vi vuxna åt. Kyckling i örtig sweetchilisås. Dela och skör 4 st kycklingfiléer i bitar, salta och peppra
Hej. Hoppas ni alla haft en bra lördag. Säsongen kanske börjar lida för sitt slut för kalla pasta sallader men denna enkla bjöd jag på när jag fyllde år i aug, himla god faktiskt och till barnen tog jag bara undan lite innan jag blandade ner crème fraichen
I veckan fick jag chansen och prova ett kakset med tre stämplar. Dessa kommer från Mika Design. Så fort jag såg dessa stämplarna så ville jag ha dem på direkten
Bästa tjejerna framför Tonårsbossen, ett av Mikas favvo program. Hej på er. Ikväll fjäskade jag lite för sambon och gjorde två kantarelltoast till honom
Servera med Mikas hemmagjorda köttbullar. En riktig barndomsklassiker som alltid är lika god. 5 dl makaroner2 msk vetemjöl5 dl mjölksalt och pepparKoka makaronerna enligt anvisning på förpackningen
Igår fick jag ett paket från Karin på Mika Design, som innehöll ett whoopie pie-set. För alla er som inte vet vad en whoopie pie är så ska jag förklara det
Med Mikas pizzadeg så blir pizzan ännu godare. 1/6 Mikas pizzadegkrossade eller passerade tomater (vad man har hemma)oreganolagerbladsvartpepparlite sockervalfri toppingex på topping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.