Tror ni mig när jag säger att jag inte alltid är sugen på layer cakes. För av någon anledning är det otroligt många layer cakes som hittar sin väg in på bloggen
Strawberry & lime cupcake…a lovely cupcake with a lime tuch. Den här cupcakes blir jättegod en dag efter tycker jag, Jag använde Leila’s cream cheese frosting för min cupcake och jag lägg i båda lime saft och lime skal i min frostingen
Då är denna strawberry nice cream verkligen snäll mot både mage och själ. Jag blev så förälskad i receptet på blueberry nice cream som jag visade er under föregående vecka, att jag nu bestämde mig för att göra en liknande varint - fast med jordgubbar
Strawberry & Vanilla CakeBottnar175 g smör225g+225g strösocker6 stora ägg (delade)2 dl vaniljyoghurt 3%½ tsk mandelessens1 tsk vaniljpulver220 g vetemjöl3/4 tsk bikarbonat1 nypa saltSätt ugnen på 175 grader. Strawberry Swiss Meringue Buttercream4 stora äggvitor225 g fint strösocker280 g rumsvarmt smör1½ tsk vaniljpulver1 nypa saltca 2-3 kapsyler med smultron essensnågra droppar röd karamellfärgca 2-3 dl jordgubbsmarmelad eller fast jordgubbspuréLägg äggvitorna och sockret i en skål till en assistent
This would be a great dessert on midsummer. Ice cream made with rhubarb and strawberry became a hit. I have used coconut milk as a base and it goes well with rhubarb and strawberry
Direkt när jag kom hem igår ville jag ha något svalkande, fräscht och gott. Då gjorde jag en jättelättgjord yoghurtglass, baserad på skyr och jordgubbar
Spoon pudding mixture into cream cheese mixture and mix until well blended. Once the cake has cooled, make multiple holes with the bottom of a wooden spoon over the entire surface of the cake
StrawberryCream. Use it to cover the cake instead of the white cream. White Cream. - The cake. Melt the chocolate with the milk cream in a pan inside other pan with hot water, let get cold(still liquid) and mix of the chantily
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.