200 g sötmandlar med skal. Lägg i mandlarna och låt dra 1 minut. Skaka om plåten ett par gånger & håll koll så det inte bränns 200 g sötmandlar med skal
Ingredienser Portioner. 4 Sallad 1 blodgrape 1 granatäpple 1 fänkål Marinad skal från 1 lime 1 msk färskpressad limesaft 2 msk olivolja 2 tsk honung salt och peppar Mandel 1/2 dl vatten 1 tsk salt 1 dl hel skållad mandel Garnering 1 kruka mynta Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Saltrostademandlar. 150 g mandlar. 1Saltrostademandlar50 g mandlar 1 dl vatten 1 tsk salt. Tillsätt mandlarna och låt stå 2 minuter. Kör in i ugnen ca 10 minuter utan att mandlarna bränns
Med anledning av detta bjuder jag idag på en av mina absoluta favoriter från min kurs i Matiga sallader som jag höll för några år sedan – Marockansk blomcoussallad med harissakikärtor, aprikoser och saltrostademandlar
En härlig dessert med en underbar mix av glass, chokladsås och saltrostademandlar. De salta mandlarna gifter sig otroligt väl med den lena och söta glassen och ger efterrätten det där lilla extra som dina gäster garanterat kommer att minnas
Hade lite saltrostademandlar på lager sedan tidigare och slängde med det också. Om man inte vill ha så salta kakor så kan man ta bort mandlarna och istället strö på strössel eller pärlsocker eller hackade polkagrisar tex
Smörbakad blomkål blev snabbt en favorit för mig och saltrostademandlar är mitt nya favoritsnacks. En plan som innefattade blomkål, mandlar och sidfläsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.