Jag tycker att avokado är så gott som det är, jag bara mosade ett par avokado och blandade med lite pressad limesaft - mest för att köttet inte ska mörkna
Det har varit lite skralt med recept här i bloggen sistatiden. Annars har vi varit lyckligt lottade med strålande sommardagar och trädgården har varit fullsatt från morgon till sen eftermiddag
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Det absolut bästa är att frysa ner färdigformade bullar sominte hunnit jäsas. En annan hemlis för riktigt saftiga bullar som smälter i munnen är att inte va rädd för att ha ordentligt med smör i
Om ytan börjar se väl gräddad ut kan man lägga på en bit ugnsfolie mot slutet av tiden. Så till middag idag blev det alltiett och räddningen blev en pastagratäng men inte vilken som helst… Pastagratäng med kyckling ricotta och pancetta
Jag har inlett projekt vegetarisk middag minst en gång i veckan. Vi är alldeles för dåliga på vegetarisk mat här hemma så igår lagade jag kikärtsbiffar
Första gången för mer än ett år sedan hade jag så ont i hals, nacke och huvud i två veckor efter behandlingen att jag tänkte, aldrig mer men det blev bara bättre så jag är nöjd
Alltså hittar man en lösning som fungerar, så slipper man bli en gnällig surtant/surgubbe och gör istället något bra av det som ändå inte går att undvika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.