Servera pajen som ensamrätt tillsammans med en fräsch sallad, eller som ett inslag på en buffé. Fodra genast skalet med ostskivor när det kommer ut ur ugnen
Börja med att koka ihop ättika, vatten, socker, krossade enbär och gul hackad lök. Vi börjar med en sill som passar extra bra nu när flädern precis börjat blomma
Varmrökt lax, gräslök, dill och citron i en pajdeg som var den absolut bästa degen som sett insidan av vår ugn, det degreceptet kommer vi absolut att använda oss av fler gånger
Hacka ihop mjöl, smör och vatten och arbeta ihop till en deg. Pajdeg. Tina spenaten och rör i dill, chilipulver efter tycke och smak, salt, peppar, mjöl och ägg
Rör samman crème fraiche med rom eller örter och bjud pajen tillsammans med sås och en sallad. Lägg spenaten i botten på det förgräddade pajskaletoch lägg laxen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.