Det behöver en fin grillyta innan servering. 1Torka av köttet ordentligt innan du lägger det på grillen. 1När vildsvinsköttet först tillagas Sous Vide blir det jämnt rosa från kant till kant
Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, och frågar du mig så är sill ett måste. Den här varianten smakar dock bäst om den får stå till sig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
Men hur gör då alla som inte får eller gillar sill, blir det någon midsommar. Det finns ju en del oskrivna regler för hur ett midsommarfirande ska se ut
I år blir det en gammal Favorit i Repris till Midsommar, med ett av de första inläggen på bloggen. Hundratals besökare hittar till bloggen via Google varje dag, jag har sån tur så många av mina inlägg hamnar på deras första sida
Det vill jag gärna testa när tillfälle ges – den hemska jag provade i Weimar var odrickbar. Den här är säkert en sådan sill som även icke-sillälskare kan tycka om, förutsatt att man gillar koriander, förstås
1. Skölj filéerna i kallt vatten och skär dem i bitar. Koka en lag av ättikssprit, vatten, socker, krossad vitpeppar, krossad kryddpeppar, lagerblad och kryddnejlikor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.