Middagstips: Ceasarsallad surf´n turf
Onlyfemale
Onlyfemale
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Caesarsalllad Sur ´n turf
  • 6 port
  • 1 kg flankstek
  • 12 havskräftor (eller 6 stora)
  • 1/2 baguette (gärna 2 dagar gammal, så att den går att skiva tunt). Glutenfritt alt om man så önskar.
  • 2 huvuden romansallad
  • sojabönor/avokado ( frivlligt)
  • olja
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • färsk parmesan
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 1 kruka persilja, finhackad
  • 100 g rumstempererat smör
  • 2 citroner , skalet
  • flingsalt
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 äggulor 2 tsk sardellkräm på tub
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • salt & peppar
  • 2 dl finriven parmesanost
  • 3 dl olja (med neutral smak)
  • 1- 1/2 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.