Det var en riktigt kul dag i köket på Allé och nu är jag redo att använda den gamla Husqvarnakvarnen som jag hittade på loppis för en femtiolapp för att göra korv i långa banor
Perfekt att förbereda för dej som känner för att bjuda hem någon påmiddag, ett gott mos eller pressade potatisar passar fint till och suger upp den goda såsen extra bra
Hade det inte envisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällensmiddagpåbalkongen och ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsiktengenom fönsterna istället
Hoppas alla har fått en bra start pådennaonsdag. Tankarna seglar alltid iväg åt andra håll och man får läsa om samma sida gång, på gång, på gång…Någon som känner igen sig kanske
Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Frukost påenvardag ska vara enkelt, och personligen har jag inte god lust att göra om proceduren varje dag utan kokar därför extra och värmer bara upp gröten till nästa gång
Mötte upp min kompis vid mässan påförmiddagen. Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagenpå er)
Eftermiddagsfikat bestod av en ask ekologiska jordgubbar från Torvehallerne, innan jag började promenera bort till Nørrebro där jag och M bestämt att vi skulle äta middag
Det blir en maffig köttbit att servera pånyårsfesten eller helgensmiddagsbjudning. bakblogg, champagne, Drottningholm porslin, duka fint och festligt, duka med lyx, efterrätt, förrätt, festlig efterrätt, festlig huvudrätt, festligare efterrätt, festligare förrätt, festligare mat, festmat, festmeny, flädersorbet med champagne, fläskfile, gör egna pajblommor, huvudrätt, inredningsblogg, kantarellsås, laga tre rätters, laga trerätters recept, matblogg, matlagning, Nyår, nyårsblommor, nyårsdukning, nyårsefterrätt, nyårsförrätt, nyårshuvudrätt, nyårsmat, Nyårsmiddag, potatisrosor, skagenröra, skagenröra i pajskal, swedish grace, swedish grace stone, systrarna m, systrarnam, tips inför fest, Tips inför nyår, trerättersmeny recept, varmrätt
Härom dagen var jag inne i stan (Stockholm) på ett ärende. Det resulterade i riktigt långa, raska promenaderpåen del lite finare kvarter, med endast ett par korta stopp
Frukost påenvardag ska vara enkelt, och personligen har jag inte god lust att göra om proceduren varje dag utan kokar därför extra och värmer bara upp gröten till nästa gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.