Att äta julvörtsmörgåsar med den nyss ur ugnen uttagna julskinkan som pålägg. Vi gjorde patéer, gravade lax, skinka, gjorde rödbetssallad, köttbullar, sillaroch jag vet inte allt
och en varm julsallad med söta gulbetor, apelsinoch morot. Honungsglaserade revben är ett måste på vårt julbord och när jag experimenterade härom veckan med en annan glaze på revbenen suckades det tungt här hemma
Dela och skeda ur avocado direkt över de varma morötterna. Bottna en liten ugnsform med bakplåtspapper eller smörj en liten ugnsform, strö liteflingsaltoch lägg på din frysta laxfilé
Medlite tomater som smak och färgförhöjare till, så är hela middagen klar i bara en gryta. Då passar det fint att göra en god gryta att värma sigmed, efter skogsturen
Värm upp olivoljai en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blirlitevarma, avsluta med att hälla över dressingenoch smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Ivilket fall, blir den bra kommer väl recept ochbild upp på bloggen ochtillsvidare kan jag visa vad jag sitteroch äter på just nu, varma mackor medskinkaoch emmentalerost
Vegetarianer utesluter förstås skinkan, och tar förslagsvis tärnade champinjoneri stället. Det här är en enkel och lättgjord vardagsrätt, som medglutenfri pasta blir både gluten- ochmjölkfri
Placera en djup ugnsplåt med vatten under skinkan (som står på grillgallret) i ugnen. Skinkdekorationen görs enkelt av dubbelviktsilkespapper eller liknande, som klippsienlighetmedbildenochviras längs en träpinne
Lägg ihop bröden medskinkaoch keso blandningen emellan. Blanda keson med senap och dragon. Stek bröden i smör i en stekpanna ca 2 minuter på varje sida eller tillaga dem i smörgåsjärn. 4 skivorvitt bröd. 2 skivor rökt skinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.