Middag i glashuset
Keramikrik
Keramikrik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers Ca 1 kg högrev (eller fläskkarre och då blir det pulled pork)
  • 1 burk krossade tomater
  • peppar
  • 1 dl stark barbecue-sås (beroende på hur starkt du vill att det skall bli)
  • 1 msk soya
  • 1 lök i skivor
  • 3 vitlöksklyftor i skivor
  • vitlök
  • 1 färsk ananas. Skala och skär i mindre bitar.
  • 1 nätmelon. Skala och skär i mindre bitar.
  • 1 röd chilipeppar. Ta ur kärnhuset och finhacka.
  • 1 lime Pressa över salsan.
  • 1 näve färsk mynta. Strimla
  • 1 röd lök. Finhacka
  • Olivolja
  • 2 röda lökar
  • 0,5 dl ättikssprit (12%)
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 msk kumminfrön
  • 1 dl ajvar relish
  • cocktailtomater
  • 500 gr cocktailtomater
  • Vitlök
  • Olivolja
  • flingsalt
  • Peppar
  • Färsk basilika
  • Balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.