Det här är lätt att göra men det tar en stund innan maten står på bordet. Kanske inte det bästa att dra igång en maträtt som behöver 1,5 till 2 timmar i ugnen en måndag efter jobbet men jag hade orken och lusten så varför inte lite slow food en vanlig måndag
Stek lövbiffsrulladerna i en panna med höga kanter tills det får fin färg på all sidor. Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
jag virar runt och snurrar köttet vartefter jag sticker pinnen igenom lövbiffsbitarna. Jag har serverat dessa lövbiffsspett både uppvärmda efter frysning, nygjorda eller lite småljumna på buffébord
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min
Sitter och morgonmyser i köket med en kopp kaffe. Älskar att det är helg igen och familjen ledig. Idag ska vi titta på Tim som har hockeymatch och sedan försöka fixa lite mer i Millys rum
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.